Koliprint förstärker sina led och effektiverar servicen

janne_t

Försäljningsteamet på Koliprint har fått förstärkning, och den 1.4.2016 har Janne Tiitta sällat sig till vår skara. Janne har tidigare fungerat som nyckelkundchef på Iltalehti, och fortsätter hos oss med liknande uppgifter. Janne betjänar kunderna i huvudstadsregionen med ett både glatt och energiskt grepp.

Janne nås på nummer
+358 50 520 7000 samt per e-post
janne.tiitta@koliprint.fi

katja_j

 

För att säkra en ännu snabbare och ännu mera flexibel service, har vår effektiva försäljningssekreterare Katja Jääskeläinen utnämnts till kontaktchef. I fortsättningen fungerar Katja som en hjälpande hand gentemot våra kunder i olika praktiska ärenden.

Till er tjänst!

Katja Jääskeläinen
+358 50 530 8095
katja.jaaskelainen@koliprint.fi

ida_j

 

För Koliprint är det viktigt att stödja unga på deras väg till arbetslivet. Vårt försäljningsteam förstärks även under de kommande fyra veckorna av den förtjusande Ida Jauros från Haaga-Helia yrkeshögskola. Hos oss utför Ida sin arbetspraktik som hör till hennes studier inom försäljningsarbete, och under denna tid fungerar hon som praktikant inom försäljningen.

Ida Jauros
+358 44 053 1300
ida.jauros@koliprint.fi