Mailhouse ja Koliprint yhdistyvät – Asiakas saa Pohjoismaiden monipuolisimman tarjonnan suoramarkkinoinnin tarpeisiin

Kaksi arvostettua graafisen suoramarkkinoinnin ja asiakasviestinnän tuottajaa Koliprint Oy ja Mailhouse Oy yhdistyvät 1.4.2017. Kokonaisuus muodostaa skandinaavisesti ylivertaisen suoramarkkinoinnin palvelutarjoajan, jonka liikevaihto on yhdessä n. 12 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yhteensä 80 alan ammattilaista. Yhtiöt jatkavat toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä.

Koliprint Oy on Pohjoismaisesti tunnustettu, suuriin painosmääriin sekä suoran innovatiivisiin rakenteisiin ja monipuoliseen personointiin erikoistunut painotalo. Vuonna 2016 Koliprintissä otettiin käyttöön Pohjoismaiden ainoa Xeikon 9800 digipainokone sekä erittäin monipuolinen jälkikäsittelylinja. Investointi mahdollistaa pienissäkin painosmäärissä offset -laadun ja erottuvat suoran ratkaisut digitaalisena. Koliprint toimii Skandinavian lisäksi Venäjän markkinassa.

Mailhousella on puolestaan Pohjoismaiden suurin postituskonekanta. Muovitus-, kuoritus- ja osoitteistuskoneet pystyvät vastaamaan pienistä eristä jopa miljoonavolyymeihin. Pienille postituksille ja esimerkiksi vaativille kokoamistöille Mailhousessa on ammattilaisista koostuva käsinpostitusyksikkö.  Mailhouse on hiljattain investoinut arkkituotantoon erikoistuneeseen digipainokonekantaan (mm. Xerox iGen 5). Tämä teknologia soveltuu pienille ja keskisuurille volyymeille ja täydentää Koliprintin volyymituotantoa. Lisäksi Mailhouse tarjoaa InHouse- ja varastologistiikan palveluja.

”Kahden näin vahvan toimijan yhdistyminen on ennennäkemätön mullistus niin graafisella toimialalla kuin kirjemuotoisen suoramarkkinoinnin toteutuksessakin. Se tulee luomaan säpinää kilpailukentässä, mutta ensisijaisesti koituu asiakkaan eduksi”, toteaa Elina Malmgren Mailhousesta.

”Asiakkaiden näkökulmasta Mailhousen ja Koliprintin yhdistyminen tarkoittaa helpotusta kampanjasuunnitteluun ja – resursointiin, kun kokonaispalvelun saa saman katon alta ja yhdeltä yhteyshenkilöltä. Lisäksi tämä tarkoittaa toimitusten nopeutumista, kun tuottaminen tapahtuu yhdessä putkessa”, iloitsee Sari Niemi Koliprintistä.

 

Lisätietoja antavat:

Mailhouse Oy: Elina Malmgren 040 541 3308 ja Tuomo Mylläri 050 301 7766

Koliprint Oy: Sari Niemi 040 184 2928 ja Iikka Vesterinen 045 631 8387

www.mailhouse.fi               www.koliprint.fi

Pohjoismainen ympäristömerkki

joutsenmerkki_koliprint_painolaitos_FI_180x310Meillä Koliprintissä panostetaan jatkuvasti ympäristöasioiden kehittämiseen, jotta asiakkaiden vaatimukset ja ympäristöystävällisyys täytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme Joutsen sertifioitu painolaitos ja voimme ylpeinä käyttää painotuotteissamme joutsenmerkkiä. Joutsenmerkitty painotuote on takuu ympäristöystävällisestä valinnasta, sillä tuotteiden on täytettävä tiukat ympäristövaatimukset. Joutsenmerkityn painotuotteen ympäristöystävällisyyteen voi luottaa, koska sen on tarkistanut ulkopuolinen, puolueeton taho. Merkki myönnetään kun tuotteen koko elinkaari täyttää tiukat kriteerit aina materiaalista ja tuotannosta loppukäsittelyyn saakka. Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen merkki, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä.

ISO14001 Ympäristöjärjestelmä

Koliprint Oy on ISO 14001:2004 sertifioitu painotalo ja toimimme ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Vuosittaiset seuranta-arvioinnit takaavat että toimintaamme kehitetään jatkuvasti. Asiakkaamme voivat luottaa että toimintamme on aina tiukan ympäristöjärjestelmän laatukriteerien mukaista.
ISOsertifikaatti

Tiina palannut äitiyslomalta

Tiina Liuski-Pennanen on palannut äitiyslomalta Koliprintin riveihin. Hänen vastuulleen kuuluu vientityöt sekä tuotemallien lähetykset asiakkaille.
Ole Tiinaan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää vientiin tai malleihin liittyvistä asioista.

tiinatakaisin
Palveluksessanne,

Tiina Liuski-Pennanen
050 352 4646
tiina.liuski-pennanen@koliprint.fi