Mailhouse ja Koliprint yhdistyvät – Asiakas saa Pohjoismaiden monipuolisimman tarjonnan suoramarkkinoinnin tarpeisiin

Kaksi arvostettua graafisen suoramarkkinoinnin ja asiakasviestinnän tuottajaa Koliprint Oy ja Mailhouse Oy yhdistyvät 1.4.2017. Kokonaisuus muodostaa skandinaavisesti ylivertaisen suoramarkkinoinnin palvelutarjoajan, jonka liikevaihto on yhdessä n. 12 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yhteensä 80 alan ammattilaista. Yhtiöt jatkavat toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä.

Koliprint Oy on Pohjoismaisesti tunnustettu, suuriin painosmääriin sekä suoran innovatiivisiin rakenteisiin ja monipuoliseen personointiin erikoistunut painotalo. Vuonna 2016 Koliprintissä otettiin käyttöön Pohjoismaiden ainoa Xeikon 9800 digipainokone sekä erittäin monipuolinen jälkikäsittelylinja. Investointi mahdollistaa pienissäkin painosmäärissä offset -laadun ja erottuvat suoran ratkaisut digitaalisena. Koliprint toimii Skandinavian lisäksi Venäjän markkinassa.

Mailhousella on puolestaan Pohjoismaiden suurin postituskonekanta. Muovitus-, kuoritus- ja osoitteistuskoneet pystyvät vastaamaan pienistä eristä jopa miljoonavolyymeihin. Pienille postituksille ja esimerkiksi vaativille kokoamistöille Mailhousessa on ammattilaisista koostuva käsinpostitusyksikkö.  Mailhouse on hiljattain investoinut arkkituotantoon erikoistuneeseen digipainokonekantaan (mm. Xerox iGen 5). Tämä teknologia soveltuu pienille ja keskisuurille volyymeille ja täydentää Koliprintin volyymituotantoa. Lisäksi Mailhouse tarjoaa InHouse- ja varastologistiikan palveluja.

”Kahden näin vahvan toimijan yhdistyminen on ennennäkemätön mullistus niin graafisella toimialalla kuin kirjemuotoisen suoramarkkinoinnin toteutuksessakin. Se tulee luomaan säpinää kilpailukentässä, mutta ensisijaisesti koituu asiakkaan eduksi”, toteaa Elina Malmgren Mailhousesta.

”Asiakkaiden näkökulmasta Mailhousen ja Koliprintin yhdistyminen tarkoittaa helpotusta kampanjasuunnitteluun ja – resursointiin, kun kokonaispalvelun saa saman katon alta ja yhdeltä yhteyshenkilöltä. Lisäksi tämä tarkoittaa toimitusten nopeutumista, kun tuottaminen tapahtuu yhdessä putkessa”, iloitsee Sari Niemi Koliprintistä.

 

Lisätietoja antavat:

Mailhouse Oy: Elina Malmgren 040 541 3308 ja Tuomo Mylläri 050 301 7766

Koliprint Oy: Sari Niemi 040 184 2928 ja Iikka Vesterinen 045 631 8387

www.mailhouse.fi               www.koliprint.fi