Pohjoismainen ympäristömerkki

joutsenmerkki_koliprint_painolaitos_FI_180x310Meillä Koliprintissä panostetaan jatkuvasti ympäristöasioiden kehittämiseen, jotta asiakkaiden vaatimukset ja ympäristöystävällisyys täytetään parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme Joutsen sertifioitu painolaitos ja voimme ylpeinä käyttää painotuotteissamme joutsenmerkkiä. Joutsenmerkitty painotuote on takuu ympäristöystävällisestä valinnasta, sillä tuotteiden on täytettävä tiukat ympäristövaatimukset. Joutsenmerkityn painotuotteen ympäristöystävällisyyteen voi luottaa, koska sen on tarkistanut ulkopuolinen, puolueeton taho. Merkki myönnetään kun tuotteen koko elinkaari täyttää tiukat kriteerit aina materiaalista ja tuotannosta loppukäsittelyyn saakka. Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen merkki, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä.