Koliprint vahvistaa rivejään ja tehostaa palveluaan

janne_t

Koliprintin myyntitiimi on saanut lisämiehitystä, ja joukossamme on aloittanut Janne Tiitta 1.4.2016 alkaen. Janne toimi aiemmin Iltalehdessä avainasiakaspäällikkönä, ja jatkaa meillä vastaavissa tehtävissä. Janne palvelee iloisella ja energisellä otteella PK-seudun asiakkaita.

Jannen tavoitat numerosta
050 520 7000 sekä sähköpostitse
janne.tiitta@koliprint.fi

katja_j

 

Varmistaaksemme asiakkaillemme entistä nopeamman ja joustavamman palvelun, on tehokas myyntisihteerimme Katja Jääskeläinen nimitetty yhteyspäälliköksi. Katja toimii jatkossa asiakkaidemme apuna erilaisissa käytännön tehtävissä. Häneen voi olla suoraan yhteydessä mm. painotöihin liittyvissä tuotannollisissa asioissa.

Palveluksessanne!

Katja Jääskeläinen
050 530 8095
katja.jaaskelainen@koliprint.fi

ida_j

 

Koliprintille on tärkeää olla tukemassa nuoria heidän työelämään johtavalla polulla. Myyntitiimiämme onkin vahvistamassa myös seuraavan neljän viikon ajan viehättävä Ida Jauros, Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta. Ida suorittaa meillä myyntityön opintoihinsa kuuluvan työharjoittelujakson, ja toimii tämän ajan myyntiharjoittelijan tehtävissä.

Ida Jauros
044 053 1300
ida.jauros@koliprint.fi