Itämeri pelastuu pala kerrallaan

Ympäristöasiat ovat aina olleet tärkeitä meille Koliprintissä. Ympäristöarvojen vaaliminen on osa meidän päivittäistä toimintaamme ja yksi tärkeimmistä kehityskohteistamme. Tästä osoituksena saimmekin ensimmäisenä painona Suomessa Pohjoismaisen Joutsenmerkki-luvan uusien, tiukentuneiden kriteerien mukaan. Samaan aikaan merkin käyttöoikeuden sai PunaMusta, Tampere. Myös XEIKON 9800 digipainojärjestelmä täyttää kyseiset kriteerit.

Tänä vuonna olemme päättäneet käyttää hyväntekeväisyyteen varatut varat John Nurminen säätiön Puhdas Itämeri –hankkeeseen. Itämeri on meidän rantojemme ainut meri; se on hyvin pieni, mutta silti valitettavasti yksi maailman saastuneimmista.

Hankkeen avulla Itämeremme tilaa parannetaan mm. vähentämällä sinne valuvaa ravinnekuormaa. Lisätietoa hankkeesta löydät täältä
http://www.johnnurmisensaatio.fi/puhdas-itameri/

Koemme velvollisuudeksemme kantaa kortemme kekoon vihreämmän huomisen puolesta.
Lähde sinäkin mukaamme pelastamaan Itämeremme pala kerrallaan!

JNS_tukijabanner_2016_300x250px_L3-FIN joutsenmerkki_koliprint_painolaitos_FI_145x250