Koliprintille Pohjoismaiden ensimmäinen Xeikon 9800 digipainojärjestelmä

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                               13.1.2016

Koliprint Oy on investoinut Xeikonin uusimpaan digipainolinjaan ja monipuoliseen jälkikäsittelyyn, jota vastaavaa ei muualta Pohjoismaista löydy. Investoinnin arvo on n. 1,5 milj. euroa.

Xeikon 9800 digitaalisen painokoneen vahvuuksia ovat mm. B2 formaatti (leveys 512 mm), kahden puolen samanaikainen tulostus, standardit painopaperit sekä monipuolinen vaihtuvan datan painaminen ja personointi, jolloin jokainen tuote voi olla sisällöltään erilainen. Xeikon 9800 digipainokoneen 5/5 väriä, 1200 dpi resoluutio sekä reaaliaikainen, sisäänrakennettu värinhallintajärjestelmä mahdollistavat offset -laatuisen painojäljen.

Ainutlaatuinen jälkikäsittely muodostuu kahdesta jälkikäsittelylinjasta: katkaisu ja arkitus tai ajo rullalta rullalle työn vaatimusten mukaan.
Molemmilla jälkikäsittelylinjoilla onnistuvat mm. monimuotoiset taitot, pisteliimaukset, tarroitukset ja perforoinnit.
”Koska kyseessä on digitaalinen rullapainokone, työn pituudella ei käytännössä ole rajoitusta. Mm. kaksipuoliset julisteet ja bannerit saadaan tulostettua erittäin kustannustehokkaasti verrattuna muihin tekniikoihin.” toteaa Arto Meriläinen, Koliprintin tuotantopäällikkö.

Digilinjastolla syntyvät materiaalit suoramarkkinointiin, lehtiliitteet, esitteet, lehtiset, kupongit, julisteet ja pakkaukset. Pakkaukset soveltuvat myös kuivalle ruoalle, koska Xeikon-värit  täyttävät FDA kriteerit ja ovat ympäristöystävällisiä.
Xeikon värit sopivat hyvin myös ulkomainonnan painamiseen, koska väreissä on erinomainen UV-kesto.

 

Suoramarkkinoinnin uusi ulottuvuus asiakkaille

Koliprint on suoramarkkinointiin erikoistunut painotalo, joka on painanut suoramarkkinoinnin personoituja ja personoimattomia ratkaisuja offset-tekniikalla.

”Korkea laatu ja erottuvat rakenteet tulevat nyt laajemman asiakaskunnan saataville, koska uusi digitaalinen painotekniikka mahdollistaa yhä pienempien kampanjoiden tuottamisen ja entistä paremman kohdentamisen kustannustehokkaasti”,  iloitsee Koliprintin toimitusjohtaja Sari Niemi ja jatkaa ”Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme toistuvasti todistaneet, että perinteinen suoramarkkinointi toimii ja tuottaa tulosta!”

”Koliprint haluaa tarjota asiakkailleen offset -laatua digitaalisena. Xeikon 9800 painojälki on sitä – ei kompromisseja ja kaikki digitaalisuuden edut.”, vakuuttaa Ari Enroth Xeikon Nordicilta.

Lisätiedot:

Koliprint Oy:

Arto Meriläinen, tuotantopäällikkö, 040 552 7898, arto.merilainen(at)koliprint.fi

Sari Niemi, toimitusjohtaja, 040 184 2928, sari.niemi(at)koliprint.fi

Xeikon Nordic:

Ari Enroth, 040 544 5893, ari.enroth(at)xeikon.com

press_x9800
Xeikon 9800 käynnistyy helmikuusta 2016 lähtien samoin arkitus-linjan digitaalinen taittokone. Koko jälkikäsittelylinja valmistuu tämän kevään aikana.

 press_sari_ari
Ari Enroth ja Sari Niemi.