Rakennetaan uutta yhdessä!

Elämässä kuin myös työelämässä aloitetaan aika ajoin projekteja;  joko täysin alusta, jonkun vanhan pohjalta tai jotain siltä väliltä. Meillä Koliprintissä alkoi uusi projekti, uusi  rakennusvaihe, syksyllä 2013. Lähdimme innolla mukaan rakentamaan uutta, entistä parempaa painotaloa josta me omistajat, henkilökuntamme ja asiakkaamme voisivat olla ylpeitä.

Uuden projektin aloitus on aina hyvä paikka katsoa hieman menneeseen;  ottaa opiksi ja hyödyntää kokemukset entisistä projekteista ja käyttää niitä hyväksi uuden rakentamisessa. Vanhastakin voi siis ammentaa uutta tulevaisuutta varten. Me otimme uuteen projektiimme menneestä mukaan aimo annoksen kokemusta, osaamista ja asiakaslähtöisyyttä. Näillä hyviksi koetuilla eväillä palvelemme teitä asiakkaita myös tulevaisuudessa. Usko omaan tekemiseen ja osaamisen on entistä vahvempi.

Syksyllä 2013 teimme myös toisen ison päätöksen. Haluamme olla mukana tukemassa uuden lastensairaalan rakentamista Helsinkiin vuonna 2017. Tämä historiallinen, laajan kansalaiskeskustelun aikaansaanut suurponnistus on kerännyt laajasti tukijoita niin yksityissektorilta kuin yritys- ja elinkeinoelämästäkin. Koliprint Oy haluaa olla mukana tässä hankkeessa omalla panoksellaan. Olemme sitä mieltä, että Helsinki ja Suomi tarvitsevat ajanmukaisen lastensairaalan hyvin palvelleiden Lastenklinikan ja Lastenlinnan tilalle.

Samalla kun me täällä Koliprintissä rakennamme uutta, haluamme myös nähdä uuden Lastensairaalan rakentuvan kohti harjakorkeuttaan.  Tulemme lahjoittamaan Lastensairaala 2017 –projektiin jokaisesta  vuonna 2014 Koliprintissä tehtävästä painotyöstä  50e/miljoona painokonekierrosta.  Summan kertymistä voit seurata Koliprintin Facebook-sivuilla sekä kotisivuillamme www.koliprint.fi.

Pienistä puroista syntyy suuri virta. Tervetuloa asiakkaaksemme!  Tehdään unelmista, haaveista ja uudesta Lastensairaalasta totta – yhdessä!Mukana talkoissa

Sari Niemi

Toimitusjohtaja

Koliprint Oy