Asiakastiedote | Sisäsuomi Oy:n johto on ostanut konsernin tytäryhtiön Koliprint Oy:n.

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme,

Painoala on myllerryksessä – me tartuimme haasteeseen.

Sisäsuomi Oy:n johto on ostanut konsernin tytäryhtiön Koliprint Oy:n. Koliprintin palveluksessa on yli 40 suoran ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Toimintamme jatkuu positiivisella energialla yhdessä kokeneiden osaajiemme kanssa!

Vaikka vanhaan ei ole paluuta, me Koliprintissä uskomme vahvasti suoramarkkinoinnin yhä merkittävämpään rooliin myynnin ja asiakasymmärryksen kasvattajana. Yhdessä kanssanne pystymme luomaan yhä toimivampia suoran ratkaisuja ja tuomaan työkaluja siihen, että löydätte liiketoimintanne kannalta parhaat asiakkaat. Seuraamme alan uusimpia trendejä, jotta voimme tuoda uutta näkökulmaa markkinointiinne – toiveenamme on olla osa tiimiänne!

Kotimaan ja Pohjoismaisten markkinoiden lisäksi haemme vauhtia Venäjältä, jonka kasvavien markkinoiden kysyntään yhtiömme tarjoama ja kapasiteetti soveltuu erittäin hyvin.

Haluan lämpimästi kiittää hyvästä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Sisäsuomen ja Koliprintin kanssa. Tutustuthan lähemmin logossamme komeilevaan ketterään kolibriin uusilla nettisivuillamme www.koliprint.fi. Olemme edelleen täällä Sinua varten.

Yhteistyöterveisin,
KOLIPRINT OY
Sari Niemi
toimitusjohtaja
Lisätietoa:
Sari Niemi, sari.niemi(at)koliprint.fi, puh. 040 184 2928

Koliprint – löytää asiakkaasi
Koliprint Oy on Pohjoismaisesti tunnustettu personoidun ja kohdennetun asiakkuusmarkkinoinnin printti- ja monikanavaratkaisuja tarjoava suoramarkkinointitalo